Over LunchOnline waar wij voor staan

over onsEen lunch verzorgen verdient passie en aandacht. Door reeds 20 jaar ervaring durven wij te zeggen dat u dit terug vindt in onze producten. Begonnen met een lunchroom in het centrum van Hoofddorp en door de grote vraag naar o.a. bedrijfslunches zijn we toen gestart met onze bezorgdienst. Door de jaren heen zijn wij dit steeds verder gaan uitbreiden en daarom zijn we een aantal jaar geleden verhuisd naar een nieuw bedrijfspand met een professionele keuken.

We zijn blij met de groei van LunchOnline en hebben onze kennis en ervaring nog verder weten te benutten. Middels www.cateringpartners.nl zijn ook catering en partyservice aan het dienstenpakket toegevoegd. Voor elke gelegenheid, elk budget, elk moment van de dag hebben we een product op maat. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Voor elk budget de ideale partner voor uw feest of evenement.

Onze voornaamste stelregel is: alles moet vers zijn. Het is makkelijk, snel, eenvoudig te bestellen en je betaalt niet te veel voor een heel goed product. Speciale wensen of leuke ideeën zijn altijd welkom.

Namens het gehele team LunchOnline
Tessa en Sander