Luncharrangementen

Lunchonline.nl heeft voor u en uw relaties een aantal heerlijke luncharrangementen samengesteld.

€ 6,00

Luncharrangement
Budget


Eenvoudige lunch bestaande uit twee zacht belegde broodjes met kaas en vleeswaren, melk en handfruit.

Nu bestellen

€ 7,50

Luncharrangement
Basic


Gedecoreerde lunch bestaande uit twee harde broodjes (bruin en wit) belegd met een mix van diverse soorten kaas, vleeswaren en salades. Alle broodjes zijn gegarneerd met sla, tomaat en komkommer. Melk, jus d’orange en handfruit zijn inbegrepen.

Nu bestellen

€ 10,00

Luncharrangement
Basic +


Gedecoreerde lunch bestaande uit twee harde broodjes (bruin en wit) belegd met een mix van diverse soorten kaas, vleeswaren en salades. Alle broodjes zijn gegarneerd met sla, tomaat en komkommer. Incl. 1 warm item (bijv. saucijzenbroodje, wrap, pizzaslice) Melk, jus d’orange en handfruit zijn inbegrepen.

Nu bestellen

€ 12,50

Luncharrangement
Luxe


Deze lunch bestaat uit twee luxe harde broodjes (bruin en wit) belegd met een mix van diverse soorten kaas, vleeswaren en vissalades. Beide broodjes zijn gegarneerd met sla, tomaat en komkommer. Melk, jus d’orange en verse fruitsalade zijn inbegrepen.

Nu bestellen

€ 15,00

Luncharrangement
Excellent


Deze lunch bestaat uit drie luxe harde broodjes (bruin en wit) waarvan 2 broodjes belegd met een mix van diverse soorten kaas, vleeswaren en salades. Het 3e broodje is belegd met verse vis. De broodjes zijn gegarneerd met sla, tomaat en komkommer. Melk, jus d’orange en verse fruitsalade zijn inbegrepen.

Nu bestellen

 

Lunchonline.nl, dé kwaliteitspartner voor uw bedrijf!