Lunchpakketten handig voor onderweg

Lunchen op ieder moment, waar dan ook? Een lunchpakket is ideaal voor bijvoorbeeld een uitstapje met uw bedrijf of gemakkelijk te verspreiden/verdelen onder een grotere groep.. De broodjes worden netjes in een zak, op een schaal of in een doos geleverd.                       (De minimale afname van de lunchpakketten begint bij 10 stuks) U kunt kiezen uit de volgende lunchpakketten:

€ 4,00

Lunchpakket A

Dit lunchpakket bestaat uit twee eenvoudig belegde broodjes. Een bolletje wit met beenham en een bolletje bruin met kaas en 1/2 liter melk.

Nu bestellen

€ 5,00

Lunchpakket B

Dit lunchpakket bestaat uit twee belegde broodjes. Een bolletje wit met beenham en
en bolletje bruin met kaas en ei, een 1/2 liter melk en 1 stuk handfruit.

Nu bestellen

€ 7,50

Lunchpakket C

Dit lunchpakket bestaat uit drie belegde broodjes. Een bolletje wit met beenham, een bolletje bruin met kaas en een pistolet wit met rosbief. 1/2 liter melk, 1 stuk handfruit en een versnapering.

Nu bestellen

€ 8,25

Lunchpakket D

Dit lunchpakket bestaat uit drie belegde broodjes. Een bolletje wit met rosbief, een bolletje bruin met oude kaas en een pistolet eiersalade met bieslook. 1/2 liter melk en verse jus d’orange (0,25ml).

Nu bestellen

€ 9,50

Lunchpakket E

Dit lunchpakket bestaat uit drie belegde broodjes. Een bolletje wit met rosbief, een bolletje bruin met oude kaas en een pistolet met tonijnsalade. 1/2 liter melk en fruitsalade.

Nu bestellen